Skip to content
8. December, 2009 / Idun

Salve mundus!

This shall be my little notepad where I will write down thoughts and ideas.

Here is a link to my deviantArt profile.

Advertisements

5 Comments

Leave a Comment
 1. Mr WordPress / Dec 8 2009 10:05 am

  Hi, this is a comment.
  To delete a comment, just log in, and view the posts’ comments, there you will have the option to edit or delete them.

 2. Helen Mørken / Dec 15 2009 9:15 pm

  Hei Idun
  Så spennende at det er en nordmann (kvinne) på kurset. Jeg er “liksom” norsk – opprinnelig engelsk men har bodd i norge i 30 år. Tar MA Ceramics ved fjernundervisning.
  Looking forward to meeting you someday.
  Helen

  • itherin / Dec 15 2009 11:30 pm

   Oi, det visste jeg ikke. Men så morro! Hvordan fungerer egentlig det med fjernundervisning? Man skulle tro et masterkurs i keramikk krever en viss tilstedeværelse. Men alt går vel an om man vil det.

   Idun

 3. Helen Mørken / Dec 17 2009 11:34 am

  Jeg har allerede tatt BA på Glasgow School of Art på denne måten – men det var spesielt for folk som bodde langt unna. Det fungerte greit – og det var v spennende at alle var fra forskjellige kulturer spredt rundt i verden. Vi var (fysisk) sammen 2 uker av gangen 2 ganger i året og ellers kommuniserte via email osv. Jeg vurderte å ta masters på KHiO, men de har ikke deltidstudium og man måtte være der så og si hver dag og det kan jeg ikke; jeg har familie og jobb og andre forpliktelser. BathSpa er det eneste kurset jeg fant som tilbyr fjernundervisning og deltid. Jeg tar en modul per semester. Jeg ville nok helst studert på vanlig måte, jeg får ikke de fordelene av å være i en gruppe; man lære jo mest fra hverandre. Men sålangt virker kurset lovende. Jeg liker at det er såpass strukturert. Julia har vært flink til å maile meg – legger ut forlesningene på Minerva, og jeg har nettopp hatt en tutorial med Jo Dahn per telefon. Jeg kommer ikke i januar, men sender opptak av presentasjonen min (og writeup), men neste semester tar jeg den første studio modulen og kommer til Bath mot slutten av semesteret for evaluering. Hvor mange tar ceramics MA? Vi er bare 3 som skal lage blog, ser det ut som. Fortell meg litt om deg selv. Har du studert keramikk før? Hva er du interessert i (bortsett fra musikk og tegning – flotte tegninger forresten), hva tror du blir din MA arbeid? Jeg jobber mest med porselen. jeg har en slags webside (som jeg skal jobbe litt mer med når jeg får tid) http://www.helenmorken.no. Er du tilbake i norge for jul? Hvor kommer du fra? Snakkes. Helen

  • itherin / Dec 21 2009 1:02 pm

   Jeg har studert produktdesign ved Høgskolen i Akershus i Lillestrøm, med mer generell materialkunnskap. Jeg trives best med keramikk, og ønsket å jobbe videre med det, så jeg bestemte meg for å ta masteren min med spesialisering innen keramikk. Det er faktisk bare jeg som tar MA ceramics på fulltid, resten tar på deltid. Vi er 3 stykker som er ferdige i september (2 på deltid), og så er vi 5 stykker (tror jeg) som begynte i høst.

   Jeg er oppvokst på Lillehammer, har spilt cello i mange år, og jeg prøver å lære meg Latin (det går sakte fremover, men jeg syns det er veldig interessant med språk). Jeg spiller en del dataspill, og er vel en liten datanerd på hobbybasis. Jeg prøver delvis å lage en nettside selv, en slags portfolie kan man vel kalle det. Blir spennende å se hvordan siden din blir når den blir helt ferdig. Syns den er fin og oversiktelig, og jeg liker de nøytrale fargene. Da kommer objektene til sin rett.
   Jeg liker best å jobbe med porselen. Det er noe med det som er så… rent. Ellers så har jeg oppdaget de flotte fargene i høybrent red E/W, som får en fantastisk lilla-rød farge. Og jeg liker godt kontrasten mellom de to leirene, det hvite mot the mørke lilla.

   Jeg kom hjem til Norge sent i går kveld. Deilig å komme hjem til masse snø og julestemning! Blir hjemme i 3 uker, så det blir veldig fint.

   Håper du får en flott jul. Blir hyggelig å møte deg senere på vårparten.

   Idun

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: